O NAMA

Iz Pule ste, a želite se hraniti zdravije, domaćom organskom hranom? Jasno vam je da redovitom kupnjom lokalno proizvedenih namirnica iz bio-uzgoja ne činite puno samo za zdravlje svoje obitelji, već time podupirete i razvoj eko-poljodjelstva, a to Vam je važno, jer znate da tako izravno doprinosite boljitku svoje lokalne zajednice i zdravijoj i sretnijoj  budućnosti svojih najmlađih. Upoznati ste i s radom pulske eko tržice, ali često niste u mogućnosti posjetiti je. Ili se bavite ugostiteljstvom, ali svojim gostima ne uspijevate ponuditi najkvalitetniju lokalnu eko-hranu.

Na pravom ste mjestu – ovdje Vam nudimo najjednostavnije rješenje: dostavu na Vaš prag svježe ubranih eko namirnica, domaće organske hrane proizvedene na poljima lokalnih OPG proizvođača.

Mi smo skupina entuzijasta koja se upustila u malu avanturu  –projekt koji za cilj ima povezati kupce s eko – proizvođačima, promovirati organsku proizvodnju, proširiti mrežu i raznolikost ponude certificiranih ekoloških proizvođača i onih koji su u procesu dobivanja certifikata, te time doprinijeti očuvanju okoliša i bio-raznolikosti. Podržavamo sve oblike organskoj uzgoja, pa tako i permakulturu, bio-dinamiku  i dr.

Naša priča počinje prije 5 godina s osnivanjem SEG-Solidarne eko grupe i Solidarne eko tržnice –SETa u Puli. Više o Broskvi, kako je nastala, o SETu i SEGu, o važnosti lokalno proizvedene eko hrane i općenito zdravlju i zdravoj prehrani čitajte na našem blogu, s kojeg možete „posuditi“ i pokoji fini recept.

Javite nam se svojim narudžbama, ali i primjedbama i sugestijama kako da uslugu poboljšamo, koje će nam-budući smo relativno novi u ovom poslu – sigurno dobro doći.

Obratite nam se s povjerenjem i za sebe odaberite samo svježe, zdravo i provjereno!

NAŠ TIM

Iva Maslovar
Osnivač

Matej Maričić
vanjski suradnik - pravni savjetnik za ekološke poljoprivrednike

S obzirom na to da se radi o svježim, ekološkim proizvodima, količine će biti ograničene, no sve ono što imamo na poljima bit će objavljeno na ovoj stranici te Vam biti dostupno za trenutno naručivanje.

Svi ekološki proizvedeni artikli i artikli uzgajani na obiteljsko poljoprivrednim gospodarstvima imaju posebnu oznaku kako bi Vam pretraživanje, naručivanje i kupovina bili što jednostavniji.

broskva-logo-400px

Potaknuti dugogodišnjim uspješnim radom Solidarne ekološke grupe ofirmili smo ovu internetsku stranicu za posredovanje pri kupnji ekoloških proizvoda,a sve kako
bismo sudjelovali u podizanju svijesti o važnosti proizvodnje i konzumiranja takvih proizvoda na lokalnoj i nacionalnoj razini.

KONTAKT