Prikazuje se 3 rezultata

Povijest Antičević-Zelenog meda

Antičević-Zeleni Med j.d.o.o. je nastao na temelju dugogodišnje obiteljske tradicije iz obrta “Api Herba” kojeg je vodio moj otac, gospodin Pero Antičević. široj javnosti poznat po svom ljekovitom pripravku tzv. “čudotvornom Zelenom medu”. U ranoj dobi sam se zaljubila u prirodu te je otac na mene prenio strast za proučavanjem ljekovitosti bilja i pčelinjih proizvoda. Moj trud uložen u dugogodišnje proučavanje najtežih bolesti dolazio je iz mog srca.. jer su apiterapija i fitoterapija moj poziv s kojim nastavljam obiteljsku tradiciju te 2009. osnivam vlastitu tvrtku.

Dugogodišnji rad, proučavanje, ispitivanje ljekovitosti prirodnih sirovina te praćenje svjetskih zdravstvenih istraživanja su bili u svrhu da pomognem oboljelima, odnosno da osmislim “prirodni lijek” koji će nekima biti pomoć pri izlječenju, a nekima olakšati zdravstvene tegobe.

Misija
Snaga prirode obogaćena znanjem i kvalitetom u srcu je svakog našeg proizvoda.
Takva sinergija znanja iz prošlosti, prirodnih sastojaka i tradicionalnih receptura ključ su za kreiranje jedinstvenih visokovrijednih proizvoda za zdravlje i ljepotu. Pokreće nas ponos na proizvode znajući da svojom djelotvornošću naši proizvodi pomažu djeci i odraslima u održavanju njihovog zdravlja.

Kvaliteta
Naše poslovanje je certificirano sukladno Dobroj Proizvođačkoj Praksi (GMP) te sukladno zahtjevima HACCP-a za proizvodnju dodataka prehrani čime potvrđujemo kako je naše poslovanje usklađeno sa smjernicama koje jamče kvalitetu i sigurnost kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani. Također i dalje ćemo raditi na usavršavanju procesa unutar našeg sustava kako bi naši proizvodi bili što bolji te naši cijenjeni kupci i poslovni partneri bili zadovoljni.

Antičević-Zeleni Med j.d.o.o.

Antičević krema

65.00 kn162.50 kn

Antičević-Zeleni Med j.d.o.o.

Antičević Zeleni Med

48.75 kn316.88 kn

Antičević-Zeleni Med j.d.o.o.

Sirup Zelena Aloja

162.50 kn796.25 kn